Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΟΥ

0 σχόλια

Κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει επίσης να γνωρίζεις αν είσαι από αυτούς που παίρνουν μαζί στα ταξίδια τα κατοικίδια τους.

#1. Κάλεσε έγκαιρα στο αεροδρόμιο για να μάθεις εάν η ράτσα της γάτας ή του σκύλου σου είναι το κατάλληλο μέγεθος για να μπει στο αεροπλάνο.

#2. Προσπάθησε να κλείσεις μια απευθείας πτήση, έτσι ώστε να έχεις να περάσεις από λιγότερα αεροδρόμια, καθιστώντας το ταξίδι λιγότερο κουραστικό και πιο χαλαρωτικό για εσένα και το κατοικίδιο σου.

#3. Σιγουρέψου πως αναγνωρίζεις το κατοικίδιο σου και την τσάντα μεταφοράς. Το ταμπελάκι αναγνώρισης πρέπει να αναγράφει το όνομα του κατοικίδιου σου, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σου και το σημείο όπου το κατοικίδιο σου ταξιδεύει από και προς.

#4. Πραγματοποιήστε μια πρακτική άσκηση στην τσάντα μεταφοράς προτού να αναχωρήσεις. Ορισμένα κατοικίδια στρεσάρονται μέσα σε αυτές, οπότε κάνοντας κάποια εξάσκηση γύρω από την πόλη με το κατοικίδιο ζώο σου στον μεταφορέα θα μπορούσε να τα βοηθήσει να συνηθίσουν το περιβάλλον τους.

#5. Μην δώσεις τίποτα για να χαλαρώσεις το κατοικίδιο ζώο σου, εκτός εάν το σύστησε ο κτηνίατρός σου - με τις αλλαγές υψόμετρου, τα ηρεμιστικά μπορούν να προκαλέσουν καρδιαγγειακά προβλήματα.

#6. Μην ταΐσεις το κατοικίδιο σου λίγο πριν από την πτήση σας – μπορεί να δημιουργηθούν στομαχικά προβλήματα ενώ ταξιδεύετε. Είναι καλύτερο να μην το ταΐσεις τίποτα μέχρι έξι ώρες πριν.

πηγή:queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!