Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ «ΝΑΙ» Ή «ΟΧΙ»

0 σχόλια

ΚΡΙΟΣ
Λέω πάντα ναι: Σε ένα καυγά! Ναι, προτιμώ να τσακωθώ, παρά να κάνω πίσω για τον γλιτώσω. Θα υποστηρίξω αυτό που λέω μέχρι να φέρω τον άλλο στα όρια του! Λέω πάντα όχι: Στη μουρμούρα! Δεν αντέχω την γκρίνια, τις δήθεν υπεκφυγές κτλ. Ή λες αυτό που θες καθαρά και μπροστά στη μούρη μου ή μακριά από μένα οι υποκριτές και οι μουρμούρηδες!

ΤΑΥΡΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στο καλό φαγητό! Έχουν βγάλει τη φήμη ότι είμαι λαίμαργος και λιχούδης! Όχι! Είμαι απλά θαυμαστής του καλού φαγητό που ξεσηκώνει όλες τις αισθήσεις. Εκλεπτυσμένος καλοφαγάς λοιπόν, φίλοι μου! Λέω πάντα όχι: Στην αλλαγή! Δεν μ’αρέσουν οι αλλαγές πώς να το κάνουμε, ακόμα κι αν μου πουν ότι είναι για καλό. Είναι ωραίο να είσαι ευχαριστημένος με αυτά που ήδη έχεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στη γνώση! Μ’αρέσει να μαθαίνω και έχω μυαλό με άπλετη χωρητικότητα γι’αυτή! Τώρα επιστημονική πληροφορία είναι, κουτσομπολίστικη πληροφορία είναι, δεν με νοιάζει! Αρκεί να είναι πληροφορία! Λέω πάντα όχι: Τη μοναξιά! Και φυσικά δεν εννοώ να έχω σχέση! Εννοώ να έχω ανθρώπους δίπλα μου. Σύντροφος, φίλοι, γνωστοί, γείτονες αδέρφια, όλοι δίπλα μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στους δικούς μου! Με κατηγορούν μαμάκια κτλ. Για σκεφτείτε λίγο καλύτερα... Πάνω απ’όλα η οικογένεια στην οποία φυσικά και δεν λέω εύκολα όχι! Όσοι φίλοι και σύντροφοι περάσουν, η οικογένεια είναι πάντα δίπλα σου! Λέω πάντα όχι: Στην ψυχρότητα! Ναι υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο ψυχροί σαν ρομπότ και αυτούς τους κρατάω μακριά μου. Κάποιος να τους πει πως πρώτα αγαπήσαμε ως έμβρυα και μετά… λογικευτήκαμε γιατί μας ανάγκασε ο κόσμος. Ζεστασιά και συναίσθημα βρε!

ΛΕΩΝ
Λέω πάντα ναι: Στα κομπλιμέντα! Ναι το παραδέχομαι, ένα καλό κομπλιμέντο για μένα, μπορεί να προκαλέσει εύκολα την συμπάθεια μου, να με κάνει φίλο σου ή ακόμα και υποψήφιο σύντροφο σου. Εσείς που με λέτε ψώνιο, δείτε πόσο απλό είναι να κερδίσετε την καρδιά μου! Λέω πάντα όχι: Στην μιζέρια! Με ότι έχει να κάνει αυτή! Δεν μπορώ τη κακομοιριά, την τεμπελιά, την υπερβολική μετριοφροσύνη, την γκρίνια και την τσιγκουνιά! Ζεις τώρα εσύ νομίζεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στις σωστές λέξεις! Ναι, γιατί όταν λες κάτι, όταν επικοινωνείς, οφείλεις να το κάνεις σωστά, ευγενικά, κατανοητά, αναλυτικά, ξεκάθαρα και όμορφα. Να λείπουν οι λεκτικές παρεξηγήσεις παρακαλώ! Λέω πάντα όχι: Στην τεμπελιά! Για να πετύχεις αυτό που θες πρέπει να δουλέψεις, να προσπαθήσεις, να παλέψεις. Δεν αντέχω αυτούς που τα θέλουν όλα έτοιμα ή νοιάζονται μόνο για αυτούς.

ΖΥΓΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στον έρωτα! Ναι, ο έρωτας είναι από τα πιο μαγευτικά και όμορφα πράγματα στη ζωή μας! Ένας σύντροφος, το άλλο μας μισό, το «Εμείς»! Λέω πάντα όχι: Στους τσακωμούς! Δεν αντέχω τις φασαρίες, τους οξύθυμους και επιθετικούς ανθρώπους. Όλα μπορούν να λυθούν με ηρεμία, ειρήνη, δικαιοσύνη και ίσως λίγο συμβιβασμό! Όμορφα και ωραία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στο μυστήριο. Ένα μυστήριο είναι συνήθως δύσκολο να λυθεί και εγώ είμαι γεννημένος για τα δύσκολα. Ειδικά αν αυτό το μυστήριο αφορά την σεξουαλικότητα ενός ατόμου, το παντρεύομαι αμέσως, μη σου πω! Λέω πάντα όχι: Στην επιφάνεια! Έχουμε καταντήσει να κρίνουμε τα πάντα από την επιφάνεια. Μία μικρή βραχονησίδα όμως δεν φαντάζεσαι καν τι βάθος και όγκο μπορεί να έχει… Δεν είναι όλα ότι βλέπεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Λέω πάντα ναι: Στην περιπέτεια! Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου κι αν πρέπει να φοβάσαι κάτι είναι ο φόβος καθεαυτού. Η περιπέτεια είναι η ουσία στη ζωή μας, σε όλους τους τομείς, αλλιώς απλά επιβιώνουμε… Λέω πάντα όχι: Στα όρια! Όποια κι αν είναι αυτά! Ακόμα κι αν είναι όρια που μ’αρέσουν, μόνο και μόνο που υπάρχουν δεν τα θέλω και δεν συμμερίζομαι ποτέ την ύπαρξη τους! Τέλος! Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Λέω πάντα ναι: Στο καθαρό κούτελο! Ναι, οτιδήποτε με καθιστά αξιοπρεπή, αξιοσέβαστο, αξιοθαύμαστο και ηθικό το ακολουθώ ακόμα κι αν δεν με ευχαριστεί κάποιες φορές. Έτσι πρέπει και το αποτέλεσμα θα με αποζημιώσει! Λέω πάντα όχι: Στο να λυγίσω! Σέβομαι τα συναισθήματα μου και φυσικά τα συναισθήματα των άλλων αλλά αρνούμαι να λυγίσω και να υπακούσω συναισθήματα, πιθανόν προσωρινά αντί να υπακούσω την μόνιμη και απόλυτα σωστή λογική μου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λέω πάντα ναι: Στην διαφορετικότητα! Φαντάζεστε να ήμασταν όλοι ίδιοι πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος; Είμαστε ίσοι και όχι ίδιοι! Αγαπώ οποιονδήποτε και οτιδήποτε διαφορετικό από μένα! Λέω πάντα όχι: Στην στασιμότητα! Πάντα μα πάντα θέλω να κάνω βήματα μπροστά! Όποιος με κρατάει πίσω, απλά μακριά μου!

ΙΧΘΥΣ
Λέω πάντα ναι: Στην διαίσθηση μου! Όσα ξέρει η διαίσθηση, τα μάτια δεν θα το δουν ποτέ! Να το θυμάστε αυτό… Λέω πάντα όχι: Στις άχρηστες μνήμες! Τι εννοώ; Με λέτε ξεχασιάρη και αφηρημένο. Αμ δε… Απλά επιλέγω τι να θυμάμαι και αποβάλλω άχρηστες πληροφορίες! Κακό είναι αυτό;

πηγή: oroskopos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!