Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

0 σχόλια

Από τη Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας και την Κλεοπάτρα μέχρι τη Madonna, τη Jennifer Lopez και τις δεκάδες δικές μας μεγαλοκοπέλες celebrities, η cougar μέρα με τη μέρα καθιερώνεται με το σπαθί της στα σεξουαλικά δρώμενα. Σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα, το 67% των γυναικών παραδέχτηκε ότι έχει συνευρεθεί ερωτικά με νεότερο άνδρα, ενώ το 49% των ανδρών που απάντησαν ομολόγησε το αντίστροφο.

Στις ΗΠΑ μια στις τρεις γυναίκες μεταξύ 40-60 ετών παραδέχεται ότι διατηρεί σχέση με μικρότερους άνδρες. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, πρόκειται για μια τάση που έχει εξαπλωθεί χαρακτηριστικά και στα δικά μας εδάφη...

Η γυναίκα cougar -η πάλαι ποτέ τεκνατζού-, το uber entry στη λίστα με τα υπό απενοχοποίηση φαινόμενα των 00’s, προήλθε από την παρομοίωση του αρπαχτικού ζώου με εκείνη τη σεξουαλικά αχόρταγη, γοητευτική 40άρα κυνηγό νεαρών αρσενικών, η οποία ορέγεται και εντέλει «ξεπατώνει» ερωτικά τα θηράματά της.

Γιατί να πας με μια κούγκαρ; Το γιατί να πάει μια 40αρα με έναν αισθητά μικρότερό της δεν χρειάζεται να το εξηγήσουμε, είναι προφανές. Το γιατί όμως αρκετοί σύγχρονοι 30αρηδες προτιμούν την cougar και όχι μια μικρότερη ή συνομήλικη τους σηκώνει συζήτηση. Και τελικά εξηγείται πως:

> Η τυπική cougar είναι δυναμική, ανεξάρτητη και οικονομικά ευκατάστατη.

> Στα 40 της χρόνια είναι πιο γυμνασμένη και ζωηρή απ' ό,τι 20χρονη δευτεροετής των ΤΕΦΑΑ.

> Λογικά έχει μάθει να ελέγχει τις ανασφάλειές της.

> Επειδή δεν είναι «χτεσινή» δεν την κάνεις ό,τι θες, γεγονός που έχει την πλάκα του και κυρίως ενδιαφέρον.

> Είναι αρκετά ειλικρινής και κάπως πιο ψύχραιμη με την απιστία αφού η ζωή την έχει διδάξει πως ένα κέρατο δεν φέρνει και το τέλος του κόσμου, άποψη που θα επικαλεστεί και η ίδια αν χρειαστεί...

> Έχει αποδεχτεί (ή διορθώσει) τυχόν ατέλειες του κορμιού της, (συνήθως) δεν ψάχνει ούτε για γαμπρό ούτε για σπόνσορα ούτε για σκοτούρες και πουλάει ακόμα και την ψυχή της στο διάολο για το καλό σεξ. Εδώ είσαι.

> Στο γεγονός ότι πολλοί νέοι άνδρες φαντασιώνονται να ρίξουν στο κρεβάτι μια μεγαλύτερή τους, το βασικό κίνητρο είναι ένα: Η εμπειρία της. Ως παλιά καραβάνα με πολλά γραμμένα χιλιόμετρα στον ερωτικό στίβο, η ώριμη γυναίκα-αρπακτικό ξέρει τι θέλει και πώς πρέπει να κινηθεί για να το αποκτήσει.


Όπως πρεσβεύουν και οι ιέρειες της ιστοσελίδας Gocougar.com «το σώμα μιας cougar είναι ο ναός της, γι’ αυτό και πρέπει να το φροντίζει με απόλυτο σεβασμό». Αν συνυπολογίσεις και τη γνώμη ορισμένων ψυχολόγων που λένε ότι οι γυναίκες φτάνουν στο σεξουαλικό ζενίθ λίγο πριν 40 και οι άνδρες λίγο μετά τα 20, καταλαβαίνεις πώς προκύπτει το ιδανικό timing.

Ακόμα κι αν δεν έχεις την τρελή εμπειρία, εκείνη ξέρει πως έχεις τη διάθεση για μάθηση. Από την άλλη, όση επιθυμία έχει για ένα σφριγηλό κορμί, άλλη τόση είναι η ανάγκη της για επιβεβαίωση. Η μεγαλύτερη διαφορά στο σεξ με μια καυτή σαραντάρα είναι ότι αφού φτάσεις μέχρι εκεί προσποιούμενος το «θήραμα», πρέπει να την πείσεις ότι γουστάρεις να κρατήσεις το φως ανοιχτό γιατί αυτό που βλέπεις, σου αρέσει και δεν ζορίζεσαι. Έχει κι αυτή ψυχούλα μωρέ.

Κι άλλα υπέρ της
Όταν μια cougar κάνει σχέση συνήθως δεν συμμερίζεται τις σαδομαζοχιστικές τάσεις και συμπεριφορές που εξουσιάζουν τις νεότερες αντίζηλούς της. Θα σεβαστεί τις επιθυμίες σου, αλλά πάνω απ’ όλα θα κοιτάξει να ικανοποιησεί τις δικές της.
Η κλασική cougar είναι σε γενικές γραμμές κουλ, π. χ. δεν θα σου τα πρήξει επειδή θέλεις να δεις μπάλα, αλλά ούτε κλειστεί στο σπίτι για να σου γεμίζει το μπολ με πατατάκια. Θα βγει με παρέα και χωρίς πολλές κουβέντες.
Η γυναίκα αυτής της συνομοταξίας δεν αναζητά τον ιδανικό, γιατί ξέρει ότι δεν υπάρχει και άρα δεν θα παλέψει να σε κάνει τέτοιον. Είναι γενναιόδωρη, θα σε στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί καιδεν έχει θέμα να πληρώσει όταν εσύ έχεις οικονομικές στενότητες, αρκεί βέβαια να μη γίνει σύστημα. Έχεις και μια αξιοπρέπεια, νομίζω.

Το ιδανικό θήραμα
Η εξωτερική εμφάνιση έχει τον πρώτο ρόλο στην επιλογή του θηράματος. Προτιμά ό, τι και οι περισσότερες γυναίκες αλλά το διεκδικεί όσο λίγες: έναν όμορφο, νέο, καλοσχηματισμένο άνδρα «τρόπαιο» με στιλ και θεληματικά χαρακτηριστικά. Απαιτεί σεβασμό και καλούς τρόπους γιατί μόνο τέτοιοι της αξίζουν, αυτοπεποίθηση ώστε να μπορεί να σταθεί δίπλα της και χιούμορ για να τη διασκεδάζει. Πέρα από την ομορφιά αυτό που θέλει να «κλέψει» από το θήραμά της είναι η ζωντάνια που του προσφέρουν τα νιάτα του. Πιστεύει ότι οι άνδρες της ηλικίας της είναι πολύ βαρετοί για τα γούστα της.

Οι φυλές της « ώριμης γυναίκας αρπακτικό»

> Η MILF: Η καυτή μαμά βρίσκεται ψηλά στον κατάλογο με τις κορυφαίες ανδρικές φαντασιώσεις. Εκτός από καλές επιδόσεις, σου χαρίζουν απλόχερα στιγμές τρυφερότητας κι αυτός ο συνδυασμός της κάνει απίστευτα ελκυστικές. Κάτι ήξερε ο Οιδίποδας...

> Η MILF - Cougar: Η παντρεμένη με παιδί καλοστεκούμενη σύζυγος, αλλά και ασυγκράτητα επιθετική με τους νεαρούς άνδρες, με μεγάλη οικονομική άνεση- συνήθως χάρη στον σύζυγο και μεγάλη σεξουαλική στέρηση-επίσης χάρη στον σύζυγο. Δεν είναι διατεθειμένη να διαλύσει τον γάμο της αλλά ούτε και να σταματήσει να «αισθάνεται γυναίκα». Καλύπτει τις ελλείψεις της αναζητώντας το έκτακτο αβάδιστα και με εχεμύθεια. Βέβαια αν πάρει μυρωδιά ο σύζυγος, κλάφ’τα Χαράλαμπε.

> Η χωρισμένη MILF: Μπορεί να είναι επιθετική μπορεί και όχι. Λόγω του παιδιού έχει ένα ζόρισμα στο αλλάζει τους συντρόφους σαν τις πάνες. Το παίζει άνετη, αλλά η μητρότητα την σπρώχνει υποσυνείδητα να αναζητά εναγωνίως τον επόμενο πατέρα. Αν δεν είσαι σε φάση, πρόσεχε.

πηγή: gr.askmen

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!