Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΟΙ 5 ΤΥΠΟΙ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ

2 σχόλια

Ο Λιγούρης

Το μάτι του διαθέτει ραντάρ, το οποίο πιάνει ό,τι σε θηλυκό κινείται εντός του οπτικού του πεδίου. Το ότι κάθεσαι δίπλα του δεν τον εμποδίζει από το να το γυρίσει και πάλι να το κοιτάξει. Φλερτάρει απροκάλυπτα και όταν δεν έχει κάτι να κάνει πατάει like στα social σε φωτογραφίες που απεικονίζουν γυναικεία κάλλη, δραστηριότητα την οποία συμπληρώνει με σχόλια τύπου "ωραία φωτό" και άλλα τέτοια κολακευτικά. Δεν υπάρχει πιο επώδυνο πλήγμα για την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας από το να σχετίζεται μ' έναν άντρα που παίζει το μάτι του. Μακριά από τη γλίτσα.

Ο Μισογύνης

Ο άντρας που έχει θέμα παθολογικό με τις γυναίκες τσακώνεται μακράν πιο εύκολα με γυναίκα παρά με άντρα, παραδέχεται μόνο τη μάνα του "γιατί παράτησε τη δουλειά της για να τον μεγαλώσει, γι' αυτό κι αυτός είναι τόσο ισορροπημένος" (πέφτουν γέλια), βρίζει με κάθε ευκαιρία όποια κάνει κάτι λάθος, δεν έχει πραγματικές φίλες και περνάει καλά μ' αυτά τα τόσο πετυχημένα (#not) σεξιστικά σχόλια του τύπου "δεν αφήνεις κυρά μου το τιμόνι να πλύνεις κανά πιάτο". Όταν δε η κουβέντα πάει στην ισότητα των φύλων ξυπνάει μέσα του το πνεύμα του παππού του του Αρίστου που τρόμαζε τη γιαγιά με το ζωνάρι στο χωριό. Τι κάνεις ακόμα εδώ;

Ο Επικριτικός

Ο απεσταλμένος της Θεάς Θέμιδος στη γη θεωρεί καθήκον του να τα χώνει στους πάντες, λες και τον βάλαμε κριτή στο πόσο θα φάμε, τι θα φορέσουμε, πώς θα μιλάμε, τι θα σκεφτόμαστε, κτλ κτλ. Έχει το δάχτυλο μονίμως σηκωμένο, είναι φουλ ειρωνικός αλλά πάνω απ' όλα είναι γεμάτος με κόμπλεξ και δεν σε κάνει να περνάς καλά. Άντε με τον μπαμπούλα.

Ο Σπαγκοραμμένος

Αν θες να ζεις μέσα στην απόλυτη μιζέρια, συνέχισε να σχετίζεσαι συναισθηματικά μ' έναν άνθρωπο που μετράει το δίφραγκο, κάνει τα πάντα επίμονα δια του δύο όπου χρειαστεί να πληρώσετε, δεν κερνάει ποτέ, γκρινιάζει πως όλα είναι πολύ ακριβά και ξετρελαίνεται όταν κάτι είναι σε προσφορά ή εντελώς τζάμπα. Το απόλυτο turn-off.

O Κακότροπος

Διακρίνεται από εξοργιστικές συμπεριφορές και από την ικανότητα να μετατρέπει την κάθε κατάσταση σε casus belli. Ζει για να τσακώνεται και είναι πηγή άγχους για όποιον το συναναστρέφεται. Σε κάνει να βάζεις τα κλάματα από λύπη ή νεύρα, θεωρεί τους πάντες υποδεέστερούς του, δεν σέβεται κανέναν και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του κάνεις προσευχή μην στραβώσει η ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το περνάς όλο αυτό, σίγουρα θα το μετανιώσεις αφού περάσει ο έρωτας και ξεστραβωθείς, μπες στο mood του χωρισμού το συντομότερο δυνατόν. Δεν θ' αλλάξει.

πηγή: ladylike

2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!