Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ

0 σχόλια

Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να είναι το εκείνο το στοιχείο που προσελκύει τους άλλους και τους κάνει να σας προσεγγίζουν, ωστόσο, δεν είναι το πιο σπουδαίο. 

Δηλαδή, ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ελκυστικός, χωρίς να είναι πανέμορφος. Αλλωστε, μην ξεχνάμε πως η ομορφιά είναι θέμα υποκειμενικό.  

Τι όμως μπορεί να σας κάνει ελκυστικό; 

Χαμογελάστε περισσότερο 
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μεγάλο, αληθινό χαμόγελο. Δείχνει στους άλλους πως είστε ένα αισιόδοξο άτομο, που θα γεμίσει τη ζωή του με θετική ενέργεια. 

Να περιτριγυρίζεστε από φίλους 
Έρευνα του 2014 από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο έδειξε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται σε ομάδες φαίνονται πιο γοητευτικοί. Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος επεξεργάζεται συνολικά μια ομάδα ανθρώπων, κάνοντας το κάθε πρόσωπο να δείχνει πιο πολύ στο «μέσο όρο», με αποτέλεσμα και πιο ελκυστικό. 

Να είστε ηγέτης 
Είναι γνωστό πως η εξουσία είναι σέξι, οπότε είναι και ελκυστική. Ο αρχηγός, παραδείγματος χάρη, μιας ομάδας φαίνεται πιο όμορφος από κάποιον που δεν βρίσκεται σε αυτή, όχι απαραίτητα επειδή έχει και την ανάλογη εμφάνιση. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μια δουλειά, με τον διευθυντή της εταιρείας. 

Να είστε αστείοι 
Σε ποιον δεν αρέσει να έχει δίπλα του έναν αστείο άνθρωπο. Να τον κάνει να γελάει, όταν δεν είναι καλά, να είναι διασκεδαστικός με την παρέα του. Δεν είναι λίγες οι έρευνες, που έχουν δείξει πως μια γυναίκα είναι πιο ελκυστική σε έναν άνδρα, όταν τον κάνει να γελάει. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες. Μελέτη έχει δείξει πως ένας άνδρας έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει το τηλέφωνο μιας κοπέλας αν είναι αστείος. 

Να είστε ιδιοκτήτης σκύλου 
Σας φαίνεται περίεργο και όμως τα σκυλιά τραβάνε πάντα τα βλέμματα και όχι μόνο. Μελέτη αναφέρει πως οι γυναίκες θεωρούν έναν άνδρα καλύτερο σύντροφο για σχέση, αν έχει σκύλο. Όλο αυτό έχει να κάνει με το ότι πιστεύουν πως είναι περισσότερο ικανός να δεσμευθεί, ενώ είναι και πιο χαλαρός και πιο προσιτός. 

Να είστε ευγενικοί 
Μέσα σε έναν κόσμο που οι τρόποι έχουν ξεφτίσει, το να μιλάς στους ανθρώπους που δεν ξέρεις στον πληθυντικό, το να σέβεσαι τους σερβιτόρους και να βοηθάς κάποιον ανήμπορο είναι μικρά θαύματα. Το να είστε, λοιπόν, ευγενικός, είναι στοιχείο που σας κάνει ελκυστικούς, χωρίς καθόλου κόπο.

πηγή: govastileto

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!