Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ 10 ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

0 σχόλια

Η μπύρα θα διατηρήσει τα νεφρά σας υγιή! Μια πρόσφατη μελέτη ανακάλυψε ότι η μπύρα κάνει πραγματικά καλό στα νεφρά σας. Στην πραγματικότητα, κάθε μπουκάλι μπύρας που πίνετε μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά κατά 40%. 

Η μπύρα μπορεί να μειώσει την κακή χοληστερόλη! Οι φυτικές ίνες που βρέθηκαν στην μπύρα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, δηλαδή της «κακής» χοληστερόλης. 

Η μπύρα μπορεί επίσης να αυξήσει τα επίπεδα βιταμίνης Β στο σώμα σας! Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το ποτό περιέχει πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β6 και Β12). Λένε επίσης ότι όσοι πίνουν μπύρα έχουν 30% υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης Β6 απ” όσους δεν πίνουν και τα διπλάσια από του λάτρεις του κρασιού. Η μπύρα είναι επίσης πλούσα πηγή βιταμίνης Β12. 

Μπύρα για ισχυρότερα οστά! Μια μελέτη έδειξε ότι τα αυξημένα επίπεδα πυριτίου στην μπύρα μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της πυκνότητας των οστών. 

Η μπύρα λειτουργεί επίσης ως θεραπεία για την αϋπνία! Χάρη στην Lactoflavin και το νικοτινικό οξύ, που είναι και τα δύο συστατικά της μπύρας. 

Η μπύρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής! Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσοι πίνουν μπύρα έχουν 40 έως 60% μειωμένο κίνδυνο να υποστούν καρδιακή προσβολή, σε σύγκριση με όσους δεν πίνουν. 

Η μπύρα είναι επίσης ιδανική για την πρόληψη των θρόμβων του αίματος! 

Η μπύρα θα ενισχύσει τη μνήμη σας! Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι όσοι πίνουν μπύρα είναι λιγότερο πιθανό να υποφέρουν από τη νόσο του Αλτσχάιμερ και άνοια, σε σύγκριση με όσους δεν πίνουν. 

Θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το άγχος. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων, στο Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ, έχει διαπιστώσει ότι δύο ποτήρια μπύρας την ημέρα μπορεί να μειώσει το στρες ή άγχος που σχετίζονται με την εργασία. 

Η μπύρα θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό και όμορφη! Οι ειδικοί λένε ότι ορισμένες βιταμίνες στη μπύρα μπορούν να αναγεννήσουν το δέρμα και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην μελάγχρωση. Το δέρμα σας γίνεται πιο λείο και απαλό. 

πηγή: ingossip

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!