Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

6 ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΝΑΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΗ

0 σχόλια

1. Κοιτάζεις πάντα τον ίδιο τύπο άντρα: Μα συγνώμη, είναι δυνατόν από την εποχή που ήσουν έφηβη, να συναναστρέφεσαι, και κατ' επέκταση να πέφτεις στα πατώματα, για το ίδιο στιλ άντρα; Αφού ξέρεις τι θα συμβεί πριν συμβεί, γιατί παίζεις με τη φλόγα που λέει και το λαικό άσμα; Δοκίμασε να βγεις και με κάτι διαφορετικό βρε χρυσό μου. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα νέο κόσμο πολλά υποσχόμενο και φυσικά να ενθουσιαστείς. Γενικά δίνε ευκαιρίες. Δεν είπαμε να βγαίνεις ραντεβού με οποιονδήποτε κι αν σε πλησιάσει, αλλά μην απορρίπτεις έναν άνθρωπο πριν δεις τι έχει να σου πει.
2. Βγαίνεις πάντα σαν μέλος γυναικείου συγκροτήματος: Δεν εννοούμε να βγαίνεις μόνη σου να κάθεσαι στο μπαρ και να λες ανέκδοτα για άλογα-γενικά υπάρχουν πολλά ανέκδοτα με άλογα και μπαρ ή είναι μόνο η ιδέα μας;-αλλά μιας και είσαι άνω των 18, δεν υπάρχει λόγος κάθε σου έξοδος να συνοδεύεται από άλλες 6+ φίλες σου. Δοκίμασε να βγεις καμιά φορά με ένα μόνο άτομο, άντε δύο. Είναι πολύ πιο εύκολο για έναν άντρα να πλησιάσει δύο κοπέλες που πίνουν ποτό παρά μία... ομάδα ποδοσφαίρου. Μη νομίζεις, οι άντρες γενικά είναι πιο ντροπαλοί από όσο πιστεύεις, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει το γεγονός ότι τόσες γυναίκες τον κοιτάζουν από πάνω μέχρι κάτω.
3. Αφήνεις τα πάντα στην τύχη: Mπορεί να πιστεύεις ότι αξίζεις να έχεις σχέση, και ότι είσαι τόσο τέλεια που κανονικά οι άντρες θα έπρεπε να σε θεωρούν κελεπούρι και να σε κυνηγούν! Αλλά μάλλον αυτό είναι και το μεγάλο σου λάθος. Κάθεσαι και περιμένεις ένα σημάδι από το σύμπαν που θα σου φέρει τον αγαπημένο σου ουρανοκατέβατο με κοστούμι και μία ανθοδέσμη στην αγκαλιά. Ε δε γίνεται έτσι κοπελιά. Μπορεί εσύ να νιώθεις ότι η στιγμή που θα γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου έχει έρθει, αλλά αν δεν το κυνηγήσεις λιγάκι, δε νομίζουμε ότι θα συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι σας. Ούτε καν τα βλέμματά σας.
4. Και κάτι μπερδεύεις με την ηλικία: Μπορεί να μην έχεις κλείσει καν τα 30, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι είσαι μικρό κοριτσάκι. Δεν εννοούμε ότι σε πήραν τα χρόνια και θα πρέπει να σου κάνουν προξενιό για να παντρευτείς, αλλά μη θεωρείς τη δεκαετία των 20, ως μία χαλαρή εποχή όπου μπορείς και πρέπει να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερο σεξ. Μπορείς! Και να κάνεις. Αλλά σε περίπτωση που προκύψει και κάτι πιο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος να το διώξεις μακριά. Έχουμε άδικο;
5. Μην κολλάς: Βγήκες, έκανες σεξ, πήγες δύο φορές για φαγητό, τέσσερις για ποτό και μία σινεμά και ένα ωραίο πρωί απλά εξαφανίστηκε. Τον πήρες ένα τηλέφωνο του έστειλες και μήνυμα αλλά τίποτα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και ως ενήλικη που είσαι φυσικά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθείς άλλο με το συγκεκριμένο. Διότι, αν κάθεσαι και κλαις κάθε άντρα με τον οποίο κάνεις απλά μία γνωριμία τουλάχιστον ένα 3μηνο, τότε θα πρέπει να σε δει κάποιος γιατρός. Επίσης, σταμάτα να κολλάς στο παρελθόν, κάτι το οποίο κάνουμε όλες φυσικά. Δεν είναι πιο ωραίο σε κάθε φάση της ζωής σου να ασχολείσαι και έναν διαφορετικό άντρα; Μα είναι δυνατόν συνέχεια με τον Μάκη;
6. Και τι θέμα έχεις ακριβώς με την τελειότητα: Κοίταξε να δεις, από τη στιγμή που εσύ δεν είσαι τέλεια-και αυτή είναι η μαγεία αν μας ρωτάς-τότε γιατί επιδιώκεις κάτι που είναι εντελώς έξω από τα νερά σου; Δηλαδή, αν πηγαίνεις σε ένα μαγαζί για τον barman, ο οποίος είναι νέος, γυμνασμένος, ωραίος και δουλεύει από ΧΟΜΠΙ πόσες πιθανότητες έχεις να σε προσέξει από μόνος του, όταν εσύ απλά κάθεσαι στη γωνίτσα σου και τον κοιτάς; Και δε λέμε ότι δεν αξίζεις, αλλά μερικές φορές οι στόχοι μας είναι κάπως... εξωπραγματικοί. Ε βάζε πιο ρεαλιστικούς και δε θα χάσεις.

πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!