Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

6 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ!

0 σχόλια

1. Προτεραιότητα η δουλειά: Αν σε κάθε ευκαιρία τονίζει ξανά ξανά ότι το παν για εκείνον στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του είναι η δουλειά του, το πώς θα καταφέρει να πάρει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση και φυσικά να βγάλει περισσότερα χρήματα, ε πολύ θέλει για να το καταλάβετε; Δεν εννοούμε φυσικά ότι όταν είσαι ερωτευμένος τα παρατάς όλα, αλίμονο, αλλά όταν η δουλειά σου μπαίνει πάνω από τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις και τελοσπάντων έχεις αναπτύξει μία κάποια σχέση, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όντως να είναι ερωτευμένος με τη δουλειά του και για εσάς να μη δίνει κυριολεκτικά δεκάρα! Στο κάτω κάτω, με τον τρόπο του σας έχει ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητές του. Το λάθος είναι καθαρά δικό σας αν μένετε μαζί του περιμένοντας να σας προσφέρει κάτι που ούτε μπορεί αλλά ούτε και θέλει.

2. Πού και πού σε θυμάται: Που λέει και το γνωστό παραπονιάρικο τραγούδι! Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό: Θεωρούμε ότι με το που κάνουμε σεξ ή βγούμε ραντεβού με έναν άντρα, ότι αυτομάτως έχουμε και σχέση μαζί του. Αρχίζουμε λοιπόν τα μηνυματάκια, τα τηλεφωνάκια και όλα τα σε -άκια! Αυτός όμως ο κακομοίρης, ούτε είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο ούτε και θέλει κάτι τέτοιο! Όταν λοιπόν εσείς του στέλνετε 5, το λιγότερο, μηνύματα την μέρα, και η απάντηση, αν υπάρξει είναι τυπική και τίποτα παραπάνω, τότε για ποιο αλλόκοτο και σκοτεινό λόγο έχετε την πεποίθηση ότι θέλει κάτι παραπάνω μαζί σας; Εσείς δείξατε αυτά που θέλατε, και από κει και πέρα, είτε συνεχίζετε στο χαλαρό, είτε το κόβετε μαχαίρι! Με το ζόρι παντρειά γίνεται; Δεν γίνεται...

3. Δεν θέλει να κοιμάστε μαζί: Aς ξεκαθαρίσουμε ότι και να θέλει να κοιμάστε μαζί, και πάλι δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πιο σκούρα όταν σας το δείχνει ξεκάθαρα! Του προτείνετε να κοιμηθεί σπίτι σας και βρίσκει ένα σωρό δικαιολογίες για να το αποφύγει, όπως για παράδειγμα ότι δεν τον βολεύει το στρώμα σας; Ε θέλετε και κάτι άλλο για να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν πρόκειται να εκπληρώσει τους πόθους σας για σχέση και ζουζουνιές; Επίσης, αποφεύγει να σας καλεί σπίτι του με τη δικαιολογία ότι έχει χαλάσει για παράδειγμα το καζανάκι ή ότι το πωί θα έρθει η κυρία να του καθαρίσει; Καλέ μην είστε κουτή. Απλά δεν θέλει να του κάτσετε στο σβέρκο και μετά δεν ξέρει πώς να σας διώξει!

4. Έξω σαν δυο ξένοι: Στις προσωπικές σας στιγμές είναι γλυκός και τρυφερός και όταν βγαίνετε έξω, σχεδόν πάντα με παρέα, κάνει σαν να μην σας ξέρει; Ε ναι βρε κορίτσια είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν υπάρχει λόγος ούτε στενοχώριας ούτε και προβληματισμού. Δεν έχετε σχέση, δεν είστε η κοπέλα του και πολύ απλά δεν έχει καμία υποχρέωση να σας φερθεί τρυφερά! Δεν είπαμε εννοείται να σας βρίζει και να φέρεται άσχημα, αλλά εφόσον σας δείχνει ότι εσείς οι δύο δεν έχετε κάτι παραπάνω και σε καμία περίπτωση δεν είστε ζευγάρι, για ποιο λόγο να προσποιείται το αντίθετο; Λυπόμαστε αλλά στην προκειμένη εσείς είστε λάθος...

5. Το σεξ είναι για την δική του ευχαρίστηση: Και πάλι θα πούμε ότι υπάρχουν άντρες οι οποίοι το παίρνουν εγωιστικά και κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν την παρτενέρ τους μόνο και μόνο να επιβεβαιώσουν τον εαυτό τους ως εραστές. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές το sex έχει να κάνει καθαρά και μόνο με την δική του ικανοποίηση και του είναι πλήρως αδιάφορο αν εσείς το ευχαριστηθήκατε ή αν ολοκληρώσατε. Μπορείτε φυσικά να του το πείτε και να του δώσετε και κάποια tips για το τι σας αρέσει ή τι όχι! Αλλά για να είμαστε και ειλικρινείς μαζί σας, μην νομίζετε ότι θα το βάλει και σκοπό ζωής να σας κάνει να δείτε αστεράκια! Εφόσον τα βλέπει εκείνος, του αρκεί!

6. Δεν είστε ποτέ στα πλάνα του: Χωριστήκατε την τελευταία φορά και σας είπε ότι θα σας πάρει τηλέφωνο για να τα βρεθείτε μέσα στο σ/κ. Όταν όμως τον παίρνετε τηλέφωνο για να κανονίσετε εκείνος έχει φύγει 2ήμερο χωρίς καν να σας ενημερώσει! Ακόμα κι αν τα πάρετε, ακόμα κι αν θέλετε να τον βρίσετε, σόρι αλλά δεν έχετε το δικαίωμα αυτό. Το ότι κανόνισε να φύγει με φίλους του δεν είναι κάτι που αφορά εσάς, διότι δεν είχατε κάνει κάποιο σχέδιο παρά μόνο το sex που θα κάνατε κάποια στιγμή. Ε αυτό λοιπόν μπορεί να γίνει και μεσοβδόμαδα! Ξεκολλήστε το μυαλό σας και αν δείτε ότι η συμπεριφορά του σας ενοχλεί κάντε ηρωική έξοδο από μία κατάσταση που ουσιαστικά μόνη σας έχετε δημιουργήσει!

Πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!