Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ

0 σχόλια

Η περίοδος της ευτυχίας προσδιορίζεται με την εξέταση των 4 φάσεων, που αντιστοιχούν σε μια κατάσταση ωριμότητας, παιδικής ηλικίας, νεανικής ηλικίας, ενηλικίωσης και γηρατειών. Κατά τον καθορισμό αυτό, οι αστρολόγοι αντιπροσωπεύουν τη ζωή ως ένα κύκλο, στον οποίο 3 ζώδια εμπίπτουν σε μια συγκεκριμένη φάση.

Κριός, Λέων και Τοξότης - ευτυχία μέχρι 21 ετών
Αν ανήκεις σε ζώδιο της Φωτιάς, τα πρώτα χρόνια της ζωής είναι τα πιο ευτυχισμένα για εσένα. Δεδομένου ότι κατέχεις μια πιο ανέμελη και ενθουσιώδη στάση, η παιδική ηλικία θα μπορούσε να είναι η πιο ευχάριστη περίοδος. Μέχρι να φτάσεις τα 21, πρέπει να καταβάλεις κάθε δυνατή χρήση της όποιας ευκαιρίας βρεθεί μπροστά σου, δεδομένου ότι θα είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με περισσότερη ευκολία.

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος - ευτυχία 22- 40 ετών
Αν ανήκεις σε ένα από 3 ζώδια του στοιχείου του Αέρα, είναι πολύ σημαντικό για σένα να είσαι ανεξάρτητος/η, ο οποίος είναι και ο λόγος που η πιο ευτυχισμένη περίοδος είναι η νεανική ηλικία σου μέχρι τα χρόνια της ενηλικίωσης. Είσαι από τους ανθρώπους που ποθούν πραγματικά την τιμή, την αγάπη και το σεβασμό, για αυτό σπάνια θα αφήσεις κάτι μικρό να σε απογοητεύσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν και από φύση ελεύθερος/η, είναι η στιγμή που δημιουργείς σταθερή οικογενειακή ζωή και φιλίες, γεγονός που σε καθιστά επίσης πολύ χαρούμενο.

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες - ευτυχία 41-53 ετών
Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του Νερού για να είσαι ευτυχισμένος/η, θα πρέπει να είσαι σε θέση να εμπιστευτείς τους ανθρώπους γύρω σου. Έχεις ανάγκη να καθοδηγήσεις, να περιθάλψεις και να φροντίσεις τους άλλους, γεγονός το οποίο η περίοδος αυτή της ενήλικης ζωής σου, σε καθιστά εξαιρετικά ευτυχή. Αυτό είναι το διάστημα που αισθάνεσαι επιτυχημένος/η στις σχέσεις σου, ότι εκτιμάσαι και βρίσκεσαι σε αρμονία με τον εαυτό σου.
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως - ευτυχία από τα 54 μέχρι σε πολύ μεγάλη ηλικία
Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της Γης, έχεις την ανάγκη να βιώσεις και να δεις τα πάντα μέσα από μια κατάσταση ωριμότητας, για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. Το γήρας θα σου χαρίσει τον ελεύθερο χρόνο που μπορείς να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ζήσεις την επιτυχία των επιτευγμάτων σου. Μετά την ηλικία των 54 ετών, αισθάνεσαι περισσότερο ότι πατάς σταθερά στο έδαφος, έχοντας φτάσει στην ολοκλήρωση των στόχων σου -δουλειά, οικογένεια, παιδιά- γεγονός που σε καθίστα ιδιαίτερα ικανοποιημένο και επιτυχημένο.

Πηγή: astrology

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!