Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

0 σχόλια

1. Δε σε θέλω μόνο για σεξ: Αν έχουμε καταντήσει, εν έτει 2015, άντρες να ξεστομίζουν ακόμα αυτή τη φράση για να κάνουν σεξ, τότε λυπούμαστε για το αντρικό φύλο. Ακόμα περισσότερο ωστόσο, λυπούμαστε όταν συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν γυναίκες που ακόμα πιστεύουν τη φράση αυτή. Διότι πάρτο με τη λογική: Για ποιο λόγο να μπει στη διαδικασία, να σου πει κάτι τέτοιο, αν δε σε έχει προδιαθέσει η συμπεριφορά του; Και συνήθως, όταν οι πράξεις μιλούν, τα λόγια έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Οπότε, μόλις μάθαμε ότι σε θέλει μόνο για σεξ!

2. Δε θέλω να κάνω σχέση αυτή την περίοδο: Μετάφραση: Δε θέλω να κάνω σχέση μαζί σου. Κοίταξε να δεις... Όσο πληγωμένος κι αν είναι κάποιος, και όσο κι αν έχει έναν μόλις μήνα που βγήκε από σχέση 4 χρόνων, αν ο έρωτας τον χτυπήσει κατακούτελα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθεί. Οπότε, για να σου λέει κάτι τέτοιο, πάει να πει ότι δε σε γουστάρει και τόσο πολύ. Sorry...

3. Δεν τη βρίσκω όμορφη: Φυσικά και τη βρίσκει! Γι' αυτό κόντεψε να στραβολαιμιάσει και τώρα μπορεί να σου πει μέχρι και σε ποιο σημείο του μπράτσου της έχει ελιά. Αλλά σκέψου λίγο περισσότερο: Αν όντως σου έλεγε ότι τη βρίσκει όμορφη, θα την έβγαζε καθαρή; Οπότε στην προκειμένη απαντάει το... ένστικτο της επιβίωσης.

4. Πάντα φοράω προφυλακτικό: Ναι στάνταρ. Απλά σήμερα για κάποιο λόγο δεν πρόλαβε να πάρει (!) και εν τω μεταξύ μόλις βγήκαν οι εξετάσεις του και είναι εντάξει και επίσης προσέχει πολύ την ύστατη στιγμή και... τραβιέται. Καλά καλά...

5. Θα σου τηλεφωνήσω: Μα ποτέ όμως; Πρέπει να είναι μία αντρική αρρώστια η οποία τους ωθεί να το πουν, ενώ μπορούν πολύ απλά να... μην το πουν! Θυμάσαι το Chandler και τη διεθύντρια της Rachel; Ε κάπως έτσι. Συνήθως λένε, ότι δεν μπορούν να αντέξουν το βλέμμα απογοήτευσης όταν δεν το πουν. Ενώ αν το πουν και δεν το κάνουν, είναι τέλειο! Άντρες κορίτσια... Δε θα τους καταλάβουμε ποτέ.

Πηγή: queen

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!