Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

0 σχόλια

Πόσες φορές, ειδικά όταν ήσασταν μικρότερες δεν έχετε τσακωθεί με τις κολλητές σας για το ποιος ήταν ο πιο όμορφος από τους Backstreet Boys και γιατί, ενώ ο Leonardo Di Caprio ήταν τόσο αγγελικά πλασμένος κάποιες προτιμούσαν ξεκάθαρα τον πιο αλήτη Johnny Depp ή τον πιο... βαρύ Brad Pitt; Και ας μην πάμε μακριά: Η μαμά μου και οι φίλες μου είναι Ρουβίτσες, ενώ εμένα μου άρεσαν πάντα τα πιο dark και μυστηριώδη αγόρια. Γούστα είναι αυτά!

Και μιας και μιλήσαμε για γούστα, τι μπορεί να σημαίνει η φράση αυτή και τελοσπάντων, τι είναι αυτό που καθορίζει το γούστο του καθενός; Λοιπόν, επειδή οι επιστήμονες αγαπούν την έρευνα, είναι και η δουλειά τους άλλωστε, το Harvard έρχεται να δώσει απάντηση στο αιώνιο ερώτημα που ελπίζουμε να δώσει τέλος και στις διαφωνίες μια και καλή: Για ποιον αόρατο και σκοτεινό λόγο, μας αρέσουν διαφορετικοί άνθρωποι; Γιατί έναν άντρα που η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών βρίσκει sexier than life, εμάς μας είναι παγερά αδιάφορος, και τούμπαλιν;

Aφήστε ό, τι κάνετε και διαβάστε: Το θέμα δεν είναι γονιδιακό αλλά... περιβάλλοντος! Ναι μάλιστα. Οι ερευνητές λοιπόν, πήραν 547 ζευγάρια μονοζυγωτικών διδύμων, και 214 διζυγωτικών, στα οποία έδειξαν 98 αντρικά πρόσωπα και 102 γυναικεία, και ενώ θα περίμενε κανείς, οι απόψεις των μονοζυγωτικών να ταυτίζονται, ή τουλάχιστον περισσότερο σε σχέση με αυτές των διζυγωτικών, αυτό δε συνέβη.

Ως συμπέρασμα λοιπόν, έβγαλαν ότι οι διαφορετικές προτιμήσεις έχουν να κάνουν πολύ περισσότερο με το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνεις και ζεις, παρά με τα γονίδια, τα οποία κληρονομούμε από τους γονείς μας (γι' αυτό δεν υπήρξα και Ρουβίτσα)! Με τούτα και με κείνα αναρωτιόμαστε: Σε τι σόι περιβάλλον μεγαλώνουν οι γυναίκες που προτιμούν τον Jon Snow από τον Jamie Lannister; Κορίτσια μη με παρεξηγείτε αλλά εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!