Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

ΤΑ 5 ΒΑΣΣΑΝΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

0 σχόλια

1. Να είσαι άνετα ντυμένη αλλά και κομψή 
 Φυσικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτεί κανείς όταν πηγαίνει γυμναστήριο είναι να είναι άνετα ντυμένος, ώστε να μπορεί να κάνει με ευκολία την προπόνηση. Από την άλλη, καμία γυναίκα δεν θέλει να πηγαίνει στο γυμναστήριο με φαρδιά φόρμα και φαρδιά μπλούζα. Αυτός είναι και ο λόγος που ξοδεύουμε μία περιουσία σε ρούχα και εξοπλισμό πριν ακόμα πατήσουμε το πόδι μας στην προπόνηση. 

2. Να δίνεις το 100% αλλά να μην ιδρώνεις 
 Έχεις πάει γιατί έχεις έναν στόχο και αυτός είναι να γυμναστείς. Αυτό σημαίνει να τα δώσεις όλα και κατά συνέπεια να ιδρώσεις κι αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό χωρίς να το καταλάβει κανείς, ακόμα καλύτερα. Διότι, παρόλο που είσαι απόλυτα αφοσιωμένη στον στόχο σου δεν είναι και το καλύτερό σου να στάζεις στο πάτωμα, στα όργανα και πάνω σε κάποιον συναθλητή σου. Οπότε μην ξεχνάς ποτέ να έχεις μαζί σου την πετσέτα σου. 

3. Να μην πηγαίνεις βαμμένη αλλά να κρύβεις τους μαύρους κύκλους σου 
Το να πηγαίνεις βαμμένη στην προπόνηση είναι ένα από τα μεγάλα ''don't'' της γυμναστικής. Όχι μόνο γιατί φαίνεται άσχημο, το να πηγαίνεις με eyeliner και κραγιόν, αλλά και επειδή κάποια στιγμή που θα ιδρώσεις υπάρχει μεγάλη περίπτωση να τρέξει όλο το μακιγιάζ σου στο πρόσωπό σου και να καταλήξεις να μοιάζεις με κλόουν. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κρύψεις τους μαύρους κύκλους σου, γιατί γυναίκες είμαστε και θέλουμε να νιώθουμε πάντοτε όμορφες, οπότε προτίμησε να βάλεις μία ελαφριά βάση, κονσίλερ, άντε και ένα ελαφρύ ρουζ (ελαφρύ το τονίζω)! 

4. Να είσαι κοινωνική αλλά με μέτρο 
 Δεν γίνεται να πηγαίνεις γυμναστήριο και να μη μιλάς σε άνθρωπο, αλλά ακόμα και αυτό πρέπει να γίνεται με μέτρο. Αποκτώντας γνωστούς στο γυμναστήριο είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσεις δέσμευση γύρω από τη σωματική άσκηση και να επιστρέφεις καθημερινά. Παρ' ολ' αυτά υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην είναι το ίδιος κοινωνικός όσο εσύ και να θέλει να αφοσιωθεί στην προπόνησή του, οπότε μην επιμένεις να του μιλάς εάν βλέπεις ότι δεν ανταποκρίνεται. 

5. Να φλερτάρεις αλλά με τρόπο  
Το γυμναστήριο είναι πηγή αντρών και μάλιστα ωραίων, οπότε το φλερτ επιβάλλεται. Πριν, όμως, αρχίσεις να κάνεις ματάκια στο αγόρι απέναντι που κάνει ποδήλατο, φρόντισε να μην βρίσκεται κάπου εκεί κοντά ο δεσμός του (και γενικά να μην έχει δεσμό). Είναι πολύ συνηθισμένο για τα ζευγάρια να πηγαίνουν μαζί γυμναστήριο και εσύ το τελευταίο που θες είναι να σε πιάσει απ' το μαλλί και να αρχίσει να σου πετάει τις μπάλες του πιλάτες κάποια ζηλιάρα σύντροφος. Επίσης, μην ξεχνάς ότι ο βασικός λόγος που πηγαίνεις γυμναστήριο δεν είναι για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά για να γυμναστείς. Εάν πάλι στην πορεία προκύψει, δεν είπαμε να πεις όχι! Ποιος θα έλεγε όχι στον έρωτα και τους κοιλιακούς μαζί, άλλωστε;

 πηγή: ladylike

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!