Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ

0 σχόλια

Η σχέση δύο ανθρώπων που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς ο ένας θα αντανακλά τα καλύτερα και χειρότερα χαρακτηριστικά του άλλου.

Για παράδειγμα, δύο Καρκίνοι μαζί νιώθουν αρκετά άνετα, αλλά μπορεί να τρελάνουν ο ένας τον άλλον εξαιτίας της κυκλοθυμίας τους. Οι Υδροχόοι μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι αλλά θα είναι τόσο αποστασιοποιημένοι που δεν θα υπάρξει ποτέ πραγματικό πάθος.  Και οι Λέοντες; Θα θέλουν και οι δύο να είναι το επίκεντρο της προσοχής την ίδια στιγμή.

Κριός
Αυτός είναι ένας αρκετά δύσκολος συνδυασμός. Είστε και οι δύο πεισματάρηδες, θέλετε να γίνεται το δικό σας και τείνετε να κατηγορείτε ο ένας τον άλλον για τα λάθη. Από την άλλη μεριά, ξυπνάτε ο ένας το πάθος του άλλου και θα διασκεδάσετε απίστευτα μαζί. Οι μικροί τσακωμοί είναι το κλειδί για την επιτυχία… καθώς σίγουρα θα υπάρξουν τσακωμοί! Ποτέ μην κοιμηθείτε τσακωμένοι!

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι πεισματάρης και δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα. Αν μιλάτε την ίδια γλώσσα, τότε τα πράγματα είναι υπέροχα.  Αν όχι, θα χρειαστεί και οι δύο να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας –πράγμα δύσκολο και για τους δύο. Είστε και οι δύο παθιασμένοι με τις ιδέες και τις απόψεις σας, έτσι, αν ένας από τους δύο είναι συντηρητικός και ο άλλος είναι απελευθερωμένος, θα υπάρξουν προβλήματα. Τα αθλήματα και ο αισθησιασμός θα σας κρατήσουν μαζί.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι δεν θα βαρεθούν ποτέ μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα, θα υπάρξει  υπερβολική αστάθεια σε αυτή τη σχέση. Ένας από εσάς θα πρέπει να είναι ο «σταθερός» και να προγραμματίζει την οικογενειακή ζωή, αλλιώς δεν θα μείνετε αρκετά μαζί για να ριζώσετε συναισθηματικά.

Καρκίνος
Είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς. Είστε και οι δύο στοργικοί και λατρεύετε να μένετε μέσα αγκαλιασμένοι. Και τι αν δεν πηγαίνετε έξω; Το μεγαλύτερο ελάττωμα αυτής της σχέσης, είναι πως μόλις μάθετε να ανέχεστε τις διαθέσεις ο ένας του άλλου, η τάση σας να συμπεριφέρεστε σαν μητρική φιγούρα, θα σκοτώσει την σεξουαλική σας φωτιά.

Λέων
Αρκετά επιπόλαιος συνδυασμός! Και οι δύο χρειάζεστε αρκετή προσοχή και τείνετε να απογοητεύεστε αν δεν σας τη δώσουν. Το πάθος θα είναι στα ύψη, πράγμα που θα είναι υπέροχο για το σεξ, αλλά φροντίστε να μην πείτε ή κάνετε κάτι που θα καταστρέψει τη σχέση σας. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το κλειδί αυτής της σχέσης.

Παρθένος
Αν είστε και οι δύο αφοσιωμένοι σε ανώτερους στόχους, τότε η σχέση σας θα είναι παραδεισένια. Απλά μην προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον σύντροφό σας ή κριτικάρετε τη συμπεριφορά του –θα σκοτώσει το πάθος, όπως επίσης και η υπερανάλυση της σχέσης.

Ζυγός
Είναι μία αρκετά όμορφη σχέση –είστε και οι δύο αφοσιωμένοι στο να ευχαριστήσετε τον άλλον καθώς και στην ισορροπία και τη δικαιοσύνη. Ο κίνδυνος είναι πως ίσως είστε και οι δύο υπερβολικά επιφανειακοί –προβάλλοντας μία υπέροχη εικόνα αγάπης, αλλά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά κάτω από την επιφάνεια.

Σκορπιός
Πάθος, κίνδυνος, ίντριγκα… δύο Σκορπιοί τα έχουν όλα! Εμπιστευτείτε τα συστατικά που μπορούν να κάνουν αυτή τη σχέση να δουλέψει. Αν ένας από τους δύο είναι ζηλιάρης ή καχύποπτος, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Είναι σημαντικό να μοιράζεστε τα βαθύτερά σας συναισθήματα σε αυτή τη σχέση, αλλά χωρίς υπερβολές.

Τοξότης
Ορίστε ένας διασκεδαστικός συνδυασμός! Θα μπορείτε να κάνετε τα πάντα μαζί! Οι δυνατές σας απόψεις μπορούν να οδηγήσουν σε πνευματώδεις συζητήσεις, αλλά δεν θα έχει κανείς από τους δύο πρόβλημα. Τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν όταν ο ένας από τους δύο θέλει δέσμευση και ο άλλος όχι.

Αιγόκερως
Ίσως να μην πιστεύετε πως αυτός ο συνδυασμός είναι ρομαντικός, καθώς είστε και οι δύο ρεαλιστές. Όμως, αυτή η πρακτική φύση σας επιτρέπει να εκτιμήσετε το άτομο με το οποίο είστε μαζί, και να μην έχετε ψευδαισθήσεις. Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας σε αυτή τη σχέση. Απλά μην αφήσετε τις φιλοδοξίες σας ή την ανάγκη σας για αναγνώριση να επηρεάσουν την οικογενειακή σας ζωή.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ανοιχτόμυαλοι, και μπορούν να ανεχτούν την εκκεντρικότητα ο ένας του άλλου. Επίσης γίνεστε πολύ καλοί φίλοι. Ωστόσο, οι συναισθηματικές πτυχές δεν είναι το φόρτε σας –έτσι κανείς από τους δύο δεν θα δηλώνει τα συναισθήματά του, ούτε θα προβαίνει σε στοργικές κινήσεις. Για να δείξετε το πάθος σας, θα χρειαστεί να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας.

Ιχθύες
Είστε και οι δύο ονειροπόλοι –πράγμα που δουλεύει και υπέρ αλλά και εναντίον σας. Δύο ψάρια μπορούν να κολυμπούν ασταμάτητα δίπλα –δίπλα σε μία υπέροχη ερωτική φαντασία, χωρίς να ανησυχούν για την πραγματικότητα. Τείνετε να βλέπετε τα πράγματα ρόδινα, και να πιστεύετε πως ο σύντροφός σας δεν μπορεί να κάνει λάθος –πράγμα υπέροχο, εκτός αν αυτό το άτομο έχει σοβαρά προβλήματα. Προσλάβετε κάποιον άλλον να φροντίζει τα οικονομικά σας.

πηγή:  astro-live.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!