Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

ΤΑ 5 ΛΑΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

0 σχόλια
 
1. Περιμένεις 3 μέρες μέχρι να πάρεις τηλέφωνο. Ο εγωισμός δεν βοήθησε ποτέ κανέναν, πόσο μάλλον στις προσωπικές σχέσεις. Το αν θα πάρεις τηλέφωνο δεν σημαίνει ότι είσαι "εύκολη", άλλα ότι ενδιαφέρεσαι. Αν δεν το ερμηνεύσει σωστά, πρόβλημά του.

2. Νομίζεις ότι μόνο οι άντρες πρέπει να κάνουν την πρώτη κίνηση. Λάθος. Οι εποχές αλλάζουν και οι σημερινοί άντρες δεν είναι σαν τον μπαμπά μας. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν την πρώτη κίνηση, εφόσον διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου και δεν είσαι μεθυσμένη σε βαθμό που δεν θα θυμάσαι τι είπες την επόμενη μέρα.
 
3. Περιμένεις να σου στείλει πρώτος μήνυμα στο facebook. Περιμένεις πότε θα εμφανιστεί το κόκκινο στα μηνύματα του  Facebook. Κοιτάς το κινητό σου με μάτια ορθάνοιχτα κάθε φορά που χτυπάει. Από το να νιώθεις σαν τρελή, καλύτερα να του στείλεις. Μόνο όταν δεν απαντήσει θα ξέρεις ότι δεν αξίζει.
 
4. Δεν κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού. Εδώ υπάρχει μια λεπτή ισορροπία. Εμείς θα πρέπει να σου ξεκαθαρίσουμε το εξής πολύ απλό. Όλες οι γυναίκες που δεν πήγαν μαζί του από το πρώτο ραντεβού τελικά τον παντρεύτηκαν. Ή εκείνες που το τόλμησαν από το πρώτο βράδυ ήταν καταδικασμένες σε μια αποτυχημένη σχέση. Σκέψου το.
 
5. Υποθέτεις μετά από ένα ραντεβού ότι είναι πλέον μονογαμικός.  Μην κάνεις το λάθος και πεις ότι από τη στιγμή που ήπιατε ένα ποτό ή φάγατε ένα φαγητό εκείνος θα πάει σπίτι και δεν θα απαντήσει σε πρώην ή και νυν ενδιαφερόμενες. Μεγάλο λάθος για το πως πρέπει να του συμπεριφερθείς. Δεν είναι δικός σου και πρέπει να διεκδικήσεις.
 
Πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!