Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

ΤΑ 7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

2 σχόλια

Μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον έγκλειστοι πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α, συμμετείχαν σε έρευνα για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα.
Από τις απαντήσεις που έδωσαν οι φυλακισμένοι προκύπτει πως οι δράστες ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική,
για την επιλογή των θυμάτων τους. Οπως αναφέρει και το ilialive που γράφει το θέμα τα κριτήρια είναι τα παρακάλτων:

Το πρώτο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα. Είναι πιο πιθανό να επιτεθεί σε μια γυναίκα με αλογοουρά. Χτενίσματα που πιάνονται εύκολα όπως μία πλεξούδα. Γυναίκες με μακριά μαλλιά είναι πιο πιθανοί στόχοι σε αντίθεση με τις γυναίκες με κοντά μαλλιά που δεν είναι κοινοί στόχοι.

Το δεύτερο πράγμα που οι βiαστές κοιτούν είναι το ντύσιμο. Γυναίκες που είναι ντυμένες με ρούχα που αφαιρούνται εύκολα είναι εύκολα θύματα. Πολλοί από αυτούς κουβαλούν ψαλίδια σε περίπτωση που φανεί χρήσιμο.
Κοιτούν επίσης τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το κινητό τους Κάτι τέτοιο και οτιδήποτε άλλο τις κάνει να είναι αφηρημένες, αυτομάτως τις μετατρέπει σε πιο εύκολα θύματα.

Το νούμερο ένα μέρος όπου έχουν γίνει οι περισσότερες επιθέσεις είναι τα πάρκινγκ σε καταστήματα. Νούμερο δύο είναι οι χώροι στάθμευσης στα γραφεία/γκαράζ. Αριθμός τρία είναι οι δημόσιες τουαλέτες.

Αυτό που τους απασχολεί είναι να αρπάξουν μια γυναίκα και να μετακινηθούν γρήγορα την σε μια δεύτερη τοποθεσία, όπου δεν θα ανησυχούν μην τα πιαστούν.
Αν το θύμα προσπαθήσει να τους απωθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, αποθαρρύνονται εύκολα γιατί δεν χρειάζεται παραπάνω από ένα ή δύο λεπτά για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν, διότι θα είναι χρονοβόρο.

Είπαν ότι δε θα διαλέξουν γυναίκες που έχουν ομπρέλες ή άλλα παρόμοια αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απόσταση, στα χέρια τους.


Πηγή: astrology

2 σχόλια:

 • 30 Ιανουαρίου 2014 - 7:50 μ.μ.

  Υπάρχουν ειδικά σπρέι....
  Κάτι σαν δακρυγόνα...αλλά κι ένα οποιοδήποτε σπρέι σε μικρή συσκευασία κάνει.
  Το κρύβεις στο μανίκι από το παλτό σου το χειμώνα.
  Επίσης ποτέ δεν φωνάζεις 'βοήθεια' όταν βρεθείς σε κίνδυνο.
  Φωνάζεις 'φωτιά' .
  Στο 'φωτιά' πάντα κάποιος θα τρέξει, στο 'βοήθεια' φοβούνται.

  Καλό σου βράδυ:)

 • 3 Φεβρουαρίου 2014 - 2:07 π.μ.

  Εγώ δεν έχω σπρέι αλλά κάνω τζούντο από μικρή αλλά προσέχω επιπλέον. Αυτό με τη φωτιά δείχνει έξυπνο κόλπο...
  Καλό μήνα να έχεις.

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!