Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ 4 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΟΠΑΝΟΥΣ!!!

0 σχόλια

1. Χαμηλή αυτοεκτίμηση: 
Θα μας πείτε τώρα, γιατί μια γυναίκα που δεν της λείπει τίποτα να έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση! Δεν είναι τόσο εύκολο και μάλιστα ίσως ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία αυτή! Έχει να κάνει με τα βιώματα, με την άποψη που έχουμε για τον εαυτό μας, ακόμα και με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Όταν δηλαδή βλέπουμε ένα ζευγάρι που περνάει τέλεια, και εκείνος τη φροντίζει και την αγαπάει, και από μέσα μας λέμε ότι εμείς δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε κάτι τόσο καλό, από μόνες μας καταδικάζουμε την τύχη μας. Τι κάνουμε; Βρίσκουμε κάποιον που μας δίνει ψίχουλα, και απλά συμβιβαζόμαστε. Συνήθως δεν αντιλαμβανόμαστε το πόσο λίγα μας δίνει, γιατί δεν μας θεωρούμε ικανές για περισσότερα!


2. O… σωτήρας: Είναι βλάκας και το ξέρει! Συνήθως δεν φταίει εκείνος γι’ αυτό αλλά διάφοροι άλλοι παράγοντες. Ωστόσο, αυτό εσάς δεν θα έπρεπε καν να σας ενδιαφέρει, γιατί ούτε συγγενής ή φίλος είστε, ούτε και σας έχει δώσει παραπάνω δικαιώματα. Τι κάνετε; Βγάζετε τον σούπερ-ήρωα από μέσα σας και βάζετε σκοπό ζωής να τον σώσετε και να τον κάνετε άνθρωπο! Αφενός, κοιτάξτε να σώσετε τον εαυτό σας, και αφετέρου δεν θα πετύχετε τίποτα γιατί απλά ο κύριος αυτός δεν θέλει να αλλάξει. Αν θέλετε να το παίξετε σωτήρας, αρχίστε τις φιλανθρωπίες που θα πιάσουν και τόπο!

3. Ολική… τύφλωση: Όταν έρχονται ακόμα και άσχετοι να σας πουν ότι δεν κάνει αυτός για εσάς, που ναι μεν είναι αδιακρισία, αλλά είναι και ανησυχητικό, διότι σημαίνει ότι οι τρίτοι που έχουν πιο καθαρό μυαλό και είναι έξω από το χορό, αντιλαμβάνονται κάτι, το οποίο εσάς ο παράφορος έρωτάς σας δεν σας αφήνει να το δείτε! Τι κι αν είναι γλυκός κάποιες φορές, κάνετε τέλειο sex και σας παίρνει και μια αγκαλιά μια φορά τον μήνα; Αν η γενικότερη συμπεριφορά του, θυμίζει ρεμάλι κι εσείς νιώθετε μία ανεξήγητη θλίψη και απελπισία, μαντέψτε ποιος ίσως να φταίει! Το θέμα είναι να σας κάνει να νιώθετε ωραία και όχι να σας ρίχνει σε κατάθλιψη.

4. Εθισμένη στο… δράμα: Πώς γίνεται στα ερωτικά δράματα που οι 2 ήρωες περνούν διά πυρός και σιδήρου για να είναι μαζί; Κάπως έτσι ζείτε κι εσείς τον έρωτα. Οτιδήποτε ήρεμο, ξεκάθαρο και γλυκό σας ξενερώνει, και αναζητάτε συνεχώς τρόπους για να μην είστε καλά! Από το να φαντάζεστε λοιπόν ότι σας κερατώνει, ότι σας έχει γραμμένη και σας ρίχνει και καμιά ψιλή, πάτε και βρίσκεται έναν βλάκα που το παίζει νταής και αποκτά νόημα η ζωή σας! Και καλά εσείς κάντε ότι θέλετε. Το κακό είναι ότι πιθανόν να υπάρξουν και παιδιά στο μέλλον. Και ξέρετε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι γονείς.

πηγή: PressGr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!