Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙΣ

0 σχόλια


Οκ χώρισες και τώρα ;;; Παραδέξου το κι εσύ κάνεις κάποια από τα ''απαγορευμένα''

Αμαρτία 1. Να του τηλεφωνείς κάθε φορά που τον σκέφτεσαι. Εάν εμφανίζεται στις σκέψεις σου κάθε λίγο και λιγάκι, δεν θα μας φαινόταν ανησυχητικό.Εξάλλου, πώς γίνεται να ΜΗΝ τον σκέφτεσαι όταν το τραγούδι του ακούγεται στο ραδιόφωνο/ βρίσκεις την μπλούζα του στα άπλυτα/ κάπου αναφέρεται μια ατάκα απο την τελευταία ταινία που είδατε μαζί/η γυναίκα στην σειρά αναμονής μπροστά σου στο σαντουιτσάδικο παραγγέλνει το αγαπημένο του. Αλλά αν πραγματικά του τηλεφωνείς κάθε 7 λεπτά, χρειάζεσαι τρελάδικο άμεσα....

Αμαρτία 2. Να δημοσιέυεις τα συναισθηματικά σου ανεβοκατεβάσματα στο Facebook. Αυτό ισχύει διπλά για posts που έγιναν λίγο μετά το συμβάν. Διότι, όοοολοι ξέρουν ακριβώς για ποιό πράγμα μιλάς όταν γράφεις, "Μερικοί άνθρωποι θα είναι για πάντα γουρούνια" ή "Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο". Και σε κάνει να φαίνεσαι σαν να μην έχεις προχωρήσει και οτι δεν πρόκειται να γίνει σύντομα. Επανάλαβε μετά από εμάς: Το Facebook δεν είναι το ημερολόγιο μου, το Facebook δεν είναι το ημερολόγιο μου, το Facebook δεν είναι το ημερολόγιο μου ...

Αμαρτία 3. Να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά. Το έχουμε ξαναπεί και θα το πούμε και πάλι: Πήγαινε στο κομμωτήριο μετά το χωρισμό και μετά θα είσαι σαν τον Javier Bardem στο No Country for Old Men. Τί είναι χειρότερο απο το να είσαι πρόσφατα χωρισμένη; Το να είσαι πρόσφατα χωρισμένη με μια κουπ-μπολ. Περίμένε μέχρι να είσαι ελαφρώς λιγότερο αγχωμένη πριν κάνεις οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στο λουκ σου. (Αυτό σημαίνει την αποφυγή των τατουατζίδικων επίσης, προφανώς.)

Αμαρτία 4. Να προσπαθείτε να είστε "απλώς φίλοι" αμέσως. Έχουμε αναπτύξει ένα εύκολο κουίζ για να καταλάβουμε αν είσαι έτοιμη να είναι φίλη του. Θα ήσουν εντελώς cool ακούγοντας τον να μιλά για ένα νέο κορίτσι που του αρέσει; Ένας πόντος για την απάντηση «ναι». Δύο πόντους για την απάντηση «αν είναι δυνατόοοον οχι». Εάν έχεις παραπάνω από έναν πόντο, ξέχασε την φιλία μαζί του.

Αμαρτία 5. Κάνεις επίσημη σχέση με κάποιον άλλο. Ας είμαστε απολύτως σαφείς: Είναι οκ το να κάνεις σεξ με κάποιον άλλο (έι, μπορείς να απολαύσεις την πρωτόγνωρη σεξουαλική ελευθερία σου). Απλώς δεν θα έπρεπε να σοβαρέψεις τα πράγματα με κάποιον καινούργιο και να μπεις κατευθείαν σε μια νέα σχέση. Μερικές φορές απλά κάνεις το κλικ με έναν νέο άντρα, όταν το timing ειναι λάθος. Το θέλεις ακόμα; Τουλάχιστον προχώρα με προσοχή για να αυξήσεις τις πιθανότητες να διαρκέσει η νέα σχέση.

πηγή: parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!