Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!

0 σχόλια

Επιτακτική θεωρεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες την ανάγκη για την διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών προκειμένου οι αλλοδαποί που αιτούνται άσυλο να εξυπηρετούνται καλύτερα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών της ΕΛ.ΑΣ. στην Πέτρου Ράλλη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνεται ότι κάθε εβδομάδα, περισσότερα από 100 άτομα, μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά, περιμένουν ολονυχτίς έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, με την ελπίδα να καταφέρουν να υποβάλουν το αίτημά τους για άσυλο.

Επίσης όπως σημειώνεται, η Ύπατη Αρμοστεία και άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τη μεταχείριση των αιτούντων άσυλο και πιστεύουν πως όλοι τους θα πρέπει να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στη διαδικασία παροχής ασύλου.

Στην ανακοίνωση τονίζουν την ανησυχία τους για τις συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αιτούντες άσυλο, όπως είναι η αναμονή στην ουρά για ώρες, ακόμα και μέρες, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε τουαλέτα ή σε άλλες βασικές παροχές.

Μάλιστα επισημαίνουν χαρακτηριστικά ότι «πολλοί αποκοιμιούνται ανάμεσα σε σωρούς απορριμμάτων».

πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Άμα θέλει αυτή η Ύπατη Αρμοστεία καλύτερες συνθήκες για τους βρωμολαθρομετανάστες που το δήθεν ζητάνε άσυλο να τους μαζέψει στα κεντρικά της γραφεία και να αφήσει την Ελλάδα ήσυχη. Μαγκιές να πάνε να πουλήσουν στους μετανάστες που παράνομα έρχονται, κλέβουν τις δουλειές, φόρους δεν πληρώνουν και απειλούν τη δημόσια υγεία και τη δημόσια ασφάλεια. Ρε ουστ ανθέλληνες που το παίζεται και αρμοστές! Καπιταλίστες του κερατά! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!