Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ!

0 σχόλια
1. Βγείτε έξω

Προσφέρετε στον εαυτό σας την δυνατότητα ενός περιπάτου με κάθε ευκαιρία. Βγάλτε βόλτα τον σκύλο σας, πηγαίνετε με τα πόδια στη δουλειά, επισκεφθείτε έναν φίλο. Ο φρέσκος αέρας σας δίνει τη δυνατότητα να αποφορτιστείτε από το άγχος της ημέρας και να σκέφτεστε τα πράγματα πιο καθαρά. Επιπλέον, το περπάτημα κάνει καλό στην καρδιά.

2. Δώστε χρόνο στον ύπνο σας

'Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στην ξεκούρασή σας και κυρίως στον ύπνο σας, τόσο περισσότερο μειώνετε το άγχος σας, ενώ ταυτόχρονα την επομένη μέρα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια.

3. Προγραμματίστε «μίνι» διακοπές

Ένα διάλειμμα από την ρουτίνα είναι πάντα αναζωογονητικό ακόμα και αν είναι σύντομο. Βάλτε στο πρόγραμμα μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς με τους δικούς σας ανθρώπους. Με τον τρόπο αυτό καταπολεμάτε το στρες χωρίς να ξοδεύετε πολλά χρήματα.

4. Κάντε μικρά και όμορφα δώρα στον εαυτό σας

Σε περιόδους εκπτώσεων, όπως η τρέχουσα, οι προσφορές πολλές. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και αγοράστε για τον εαυτό σας και για τους δικούς σας ανθρώπους δώρα που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο όμορφα. Ένα αστείο βιβλίο ή κωμωδία σε DVD είναι μερικές ωραίες ιδέες.

5. Φορέστε το αγαπημένο σας χρώμα

Έχετε πάθος με το κόκκινο; Λατρεύετε το μπλε; Φορέστε το χρώμα που τονίζει τα μάτια σας ή το χαμόγελο σας και αισθανθείτε όμορφα!

Πηγή: Reader’s Digest
πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ε, άμα δεν έχετε λεφτά να κάνετε μίνι διακοπές ή δώρα στον εαυτό σας, παρακάμψετε αυτούς τους 2 τρόπους και κάντε τους υπόλοιπους! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!