Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Ερντογάν: «Η Γαλλία ποινικοποιεί τη σκέψη»

0 σχόλια
«Ρατσιστικό» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο που ποινικοποιεί, στη Γαλλία, την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι είναι προάγγελος του φασισμού που «κάνει βήματα στην Ευρώπη.

«Το νομοσχέδιο αυτό για μας είναι άκυρο. Δολοφόνησε την ελευθερία της σκέψης. Αυτή είναι μια ρατσιστική προσέγγιση, που κάνει διακρίσεις, και αν δεν μπορείτε να το δείτε αυτό, τότε είστε κουφοί και δεν ακούτε τα βήματα που κάνει ο φασισμός στην Ευρώπη» είπε ο τούρκος πρωθυπουργός, στη βουλή στην Αγκυρα, μια ημέρα αφότου η γαλλική Γερουσία υπερψήφισε το νομοσχέδιο. Η Τουρκία, πρόσθεσε, ελπίζει να επιτύχει μια γαλλική έφεση κατά του νομοσχεδίου, η οποία έχει υποβληθεί στην Συνταγματική Επιτροπή. Επίσης, απηύθυνε έκκληση προς τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί να μην υπογράψει το σχετικό νομοσχέδιο, κάτι που προβλέπεται να κάνει έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Για κοίτα ποιος μιλάει!!! Η Τουρκία που είναι κατεξοχήν η χώρα του ρατσισμού και του φασισμού κάνει μαθήματα δημοκρατίας!!! Οι δολοφόνοι της ιστορίας ζητάνε και τα ρέστα!!! Ρε ουστ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!