Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

110 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!

4 σχόλια

Αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν με προσφυγές τους στη Δικαιοσύνη 110 πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Οι αγωγές τους, οι οποίες έχουν κατατεθεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, έφτασαν να προσδιοριστούν για συζήτηση και έκδοση απόφασης εν μέσω της δημοσιονομικής κρίσης. Οι βουλευτές διεκδικούν μάλιστα όχι μόνο αναδρομικά αλλά και αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν επειδή οι μισθοί τους δεν εξισώθηκαν εγκαίρως με αυτούς των δικαστών.

ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. Η λίστα περιλαμβάνει γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν διατελέσει και υπουργοί. Μεταξύ τους και πρώην υπουργοί, οι οποίοι είναι ποινικά υπόλογοι σε υποθέσεις που ερευνά εδώ και πολύ καιρό η Δικαιοσύνη. Πρόκειται για τον Ακη Τσοχατζόπουλο - το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων ενώ έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις και ως ύποπτος σχετικά με τον τρόπο απόκτησης των περιουσιακών του στοιχείων - και τον Τάσο Μαντέλη ο οποίος έχει ήδη απολογηθεί και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που αφορά την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens.
«Οσοι πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές επέλεξαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη άσκησαν νόμιμο δικαίωμά τους. Θα μπορούσαν όμως να συνυπολογίσουν τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας και να μην προχωρούσαν στη δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών τους προκαλώντας την κοινή γνώμη» σχολιάζουν δικαστικές πηγές.
Το δικαίωμα της παραίτησης από οποιαδήποτε χρηματική διεκδίκηση έχουν ήδη ασκήσει οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Λιάπης και Λεωνίδας Τζανής, καθώς και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη.
πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Αντί να δώσετε πίσω τα κλεμμένα θέλετε και αναδρομικά από πάνω; Γιατί; Επειδή κατακλέψατε και πλουτίσατε από τις μίζες; Αυτό που σας χρειάζεται είναι αναδρομικά βρισίδια, αναδρομικό ξύλο μέχρις εσχάτων και αναδρομική κρεμάλα! Ουστ ανθέλληνικά γουρούνια!!! 

4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!