Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2012!!!

0 σχόλια

Η γνωστή εσχατολογική προφητεία βασίζεται στο ημερολόγιο των Μάγια, το διάσημο δίσκο του Τορτουγκουέρο, το οποίο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012.

Τώρα, μια άλλη λαξευμένη επιγραφή έρχεται να «επιβεβαιώσει» αυτή την ημερομηνία.

Πρόκειται για ένα χαραγμένο απόσπασμα πάνω σε λίθινη επιφάνεια, που έχει βρεθεί στο ναό του Κομαλκάλκο.

Το αρχαιολογικό εύρημα φυλάσσεται στο Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού και δεν έχει εκτεθεί ποτέ.

Η ανακάλυψη της επιγραφής έγινε πριν από χρόνια και όλο αυτό το διάστημα ήταν αντικείμενο λεπτομερούς μελέτης.

Το περίεργο με την επιγραφή του Κομαλκάλκο είναι ότι ήταν τοποθετημένη ανάποδα στο ναό, ώστε αυτά που ήταν γραμμένα να μην βρίσκονται σε κοινή θέα.

Η ημερομηνία που αναγράφεται στην επιγραφή συμπίπτει με αυτή του ημερολογίου των Μάγια, επομένως πρόκειται για δεύτερη αναφορά του πιθανολογούμενου τέλους του κόσμου.

Και τα δύο εγχάρακτα ευρήματα υπολογίζεται ότι έχουν φτιαχτεί πριν από 1.300 χρόνια. Επίσης, έχουν και τα δύο μυστικιστικά στοιχεία.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του μεξικανικού ινστιτούτου, Αρτούρο Μέντεζ, υποστηρίζει ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι ημερομηνίες αυτές αναφέρονται στο μέλλον ή το παρελθόν, καθώς προκύπτουν από συνδυασμούς αριθμών στη θέση της ημέρας και του μήνα. Οι συνδυασμοί αυτοί, αν μπουν στη σειρά, παρουσιάζουν περιοδικότητα 52 χρόνων.

Το ινστιτούτο τονίζει μία ακόμα πτυχή: ότι η κοσμοθεωρία των Μάγια δεν πρέπει να συγχέεται ή να διαστρεβλώνεται υπό το πρίσμα του δυτικού μεσσιανισμού.


πηγή: Νewsbomb.gr

Το 2012 αφού τελειώνει ο κόσμος, γιατί να φάμε τη λιτότητα στη μάπα; Άστε μας να χαρούμε πριν το φινάλε του μάταιου τούτου κόσμου!  Φράου Μέρκελ, κουλάρησε, δεν θα τα πάρεις μαζί σου!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε χωρίς φόβο και πάθος!